Monday, August 12, 2013

Ny sæsonstart

Så er sæsonen 2013 - 2014 lige rundt om hjørnet og både Louise og Sumaya arbejder på nye danse, nye træningsprogrammer og i det hele taget med at planlægge sæsonen.




Vi vil indføre nye rutiner til træning med fokus på forskellige områder men hovedsageligt på de forskellige basis skills som vi skal sørge for er i top da de ofte bruges i de forskellige danse.

Vi vil også bevæge os i forskellige genrer men mest af alt vil det være hip hop og forskellige stilarter inden for hip hop.

I den kommende sæson har vi besluttet os at vi som udgangspunkt skal deltage i følgende shows/opvisninger/events:

- Diamond Divas juleshow
- DGI byen's forårsopvisning
- HvG37's forårsopvisning
- Diamond Divas afslutningsshow
- opvisninger i Hvidovre Stationscenter og Rødovre C

Vi har allerede fundet ud af vores forskellige dansekostumer så vores årlige danse/shoppe-dag vil blive lagt i starten af sæsonen så vi kan få købt ind til selv de første opvisninger.

I kan/SKAL tilmelde jer nu og helst så snart det er muligt, så vi ikke risikerer at få nedlagt holdene! Gå ind på www.hvg37.dk og opret en profil og tilmeld jer.



Hvis I er i tvivl om hvordan man laver profil og tilmelder sig så har jeg lavet en lille guide som giver et billede af hvordan det skal gøres. Er der noget som helst der driller kan I altid ringe eller skrive til mig eller Louise og så skal vi nok hjælpe jer :o)


Husk at alle kan komme og være med til en prøvetime for at se om det skulle være noget :o)

Vi ses til dans.

No comments:

Post a Comment