Monday, August 12, 2013

Diamond Divas dance team




Diamond Divas er et dansehold med piger i alderen 10 år og op og vi har base i Hvidovre, Danmark. Vi er en del af den lokale forening HvG37. Vi er 2 trænere, Louise Blohm og mig - Sumaya Sabine Boston Simonsen. Vi deler begge en stor passion for dans og vi har sat os op efter at bygge en stærk danseafdeling up i klubben og vi starter med det fantastiske hold Diamond Divas.

Vi danser mest hip hop og show dance men vi bevæger os også i andre genre så som lyrisk, moderne, jazz om meget mere, for at sørge for at vores piger har mulighed for at udvide deres danseviden.


Vores sæson løber fra september til og med april og vi træner hver mandag og hver onsdag.

I løbet af sæsonen har vi en masse shows, opvisninger og sociale events for holdet, for at sørge for at vi bruger en masse tid sammen for at skabe et godt bånd til hinanden og for at vi kan få danset så meget som muligt og vise vores talenter!!!





Denne blog er, samt andre ting, skabt for at skabe opmærksomhed omkring vores fantastiske dansehold så vi fortsat kan vokse som hold og som afdeling inden for vores forening.

Tilmeld dig denne blog for at følge med i vores tanker og oplevelser gennem sæsonen og så er du også den første der får besked om datoer på forskellige shows og events.



                                                - Sumaya Sabine Boston Simonsen
                                                      Diamond Divas træner

No comments:

Post a Comment