Thursday, August 15, 2013

Forberedelser inden sæsonstart...

Det kræver en del forberedelse inden sæsonstart for at få en dansesæson til at blive tilpas spændende, produktiv og udbytterig for både trænere, dansere og potentielt publikum.

I løbet af sommeren går både Louise og jeg og finder sange vi vil lave danse til, arbejder på dansene og får en masse ideer til andre detaljer som tøjet, træningsforløb, opvisninger osv.

En af de største prioriteter i forberedelsen til denne kommende sæson er at have så meget som muligt forberedt allerede inden sæsonstart, for at få absolut mest ud af året.

I dag, torsdag d. 15/8, fik jeg besøg af Louise herhjemme og vi gennemgik hinandens tanker og ideer m.m. og fik udarbejdet en oversigt over hvad vi skal have klaret inden sæsonstart så vi kan komme igang med de sidste forberedelser og få alle detaljerne på plads.

De næste uger skal bruges på at gøre danse færdige, finde tøj til opvisninger, få datoer for de forskellige shows og events, skrive brev til dansere og forældre og på meget mere.

Både Louise og jeg glæder og utrolig meget til at komme igang med sæsonen!!!

Monday, August 12, 2013

Ny sæsonstart

Så er sæsonen 2013 - 2014 lige rundt om hjørnet og både Louise og Sumaya arbejder på nye danse, nye træningsprogrammer og i det hele taget med at planlægge sæsonen.




Vi vil indføre nye rutiner til træning med fokus på forskellige områder men hovedsageligt på de forskellige basis skills som vi skal sørge for er i top da de ofte bruges i de forskellige danse.

Vi vil også bevæge os i forskellige genrer men mest af alt vil det være hip hop og forskellige stilarter inden for hip hop.

I den kommende sæson har vi besluttet os at vi som udgangspunkt skal deltage i følgende shows/opvisninger/events:

- Diamond Divas juleshow
- DGI byen's forårsopvisning
- HvG37's forårsopvisning
- Diamond Divas afslutningsshow
- opvisninger i Hvidovre Stationscenter og Rødovre C

Vi har allerede fundet ud af vores forskellige dansekostumer så vores årlige danse/shoppe-dag vil blive lagt i starten af sæsonen så vi kan få købt ind til selv de første opvisninger.

I kan/SKAL tilmelde jer nu og helst så snart det er muligt, så vi ikke risikerer at få nedlagt holdene! Gå ind på www.hvg37.dk og opret en profil og tilmeld jer.



Hvis I er i tvivl om hvordan man laver profil og tilmelder sig så har jeg lavet en lille guide som giver et billede af hvordan det skal gøres. Er der noget som helst der driller kan I altid ringe eller skrive til mig eller Louise og så skal vi nok hjælpe jer :o)


Husk at alle kan komme og være med til en prøvetime for at se om det skulle være noget :o)

Vi ses til dans.

Diamond Divas dance team




Diamond Divas er et dansehold med piger i alderen 10 år og op og vi har base i Hvidovre, Danmark. Vi er en del af den lokale forening HvG37. Vi er 2 trænere, Louise Blohm og mig - Sumaya Sabine Boston Simonsen. Vi deler begge en stor passion for dans og vi har sat os op efter at bygge en stærk danseafdeling up i klubben og vi starter med det fantastiske hold Diamond Divas.

Vi danser mest hip hop og show dance men vi bevæger os også i andre genre så som lyrisk, moderne, jazz om meget mere, for at sørge for at vores piger har mulighed for at udvide deres danseviden.


Vores sæson løber fra september til og med april og vi træner hver mandag og hver onsdag.

I løbet af sæsonen har vi en masse shows, opvisninger og sociale events for holdet, for at sørge for at vi bruger en masse tid sammen for at skabe et godt bånd til hinanden og for at vi kan få danset så meget som muligt og vise vores talenter!!!





Denne blog er, samt andre ting, skabt for at skabe opmærksomhed omkring vores fantastiske dansehold så vi fortsat kan vokse som hold og som afdeling inden for vores forening.

Tilmeld dig denne blog for at følge med i vores tanker og oplevelser gennem sæsonen og så er du også den første der får besked om datoer på forskellige shows og events.



                                                - Sumaya Sabine Boston Simonsen
                                                      Diamond Divas træner

Sunday, August 11, 2013

Diamond Divas dance team (eng.)





Diamond Divas dance team is a team of girls aged 10 and up, based in Hvidovre, Denmark. We are part of the great local club HvG37. We are 2 coaches, Louise Blohm and myself - Sumaya Sabine Boston Simonsen. We both share a great passion for dance and we've set our sights out to build up a strong and powerful dance section in our club, starting with the wonderful team Diamond Divas.



We do mostly hip hop and show dance but we also do some other genres such as lyrical, contemporary, jazz, etc. to make sure that our girls have the opportunity to broaden their dance-vocab.


    



Our season starts Monday Sept. 2nd and runs until Wednesday April 30th and practice is every Monday (16.00 - 18.30) and Wednesday (17.00 - 19.00)



Throughout the season we have several shows, performances and social events for the team to make sure that we get to spend a lot of time together to create a great bond and so that we all get to dance as much as possible and show off our skills!!!








This blog, among other things, is created in an effort to bring awareness to our great dance team so we can continue to grow as a team and also as a section within the club.



Please subscribe to follow our thoughts and actions throughout the season and you'll also be the first to be updated on dates of different shows and events.






                                                                     - Sumaya Sabine Boston Simonsen
                                                                        Diamond Divas founder & coach